GELUIDSKWALITEIT VAN GROOT BELANG

Eventasy heeft zich gespecialiseerd in het digitaal faciliteren van showtechnology ten behoeve van uw evenementen, congressen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een eenvoudige spraakversterking voor 10 personen of om een complete bandversterking voor meer dan 10000 man, de geluidskwaliteit is de basis voor het slagen van elk feest, optreden, presentatie, modeshow of (bedrijfs-)evenement. Een optreden, of het nu zakelijk of feestelijk is, verdient het om indruk te maken. Dat kan soms heel subtiel zijn of met nadruk op spraakverstaanbaarheid en soms op een stevig (feest-)volume met band of DJ.

In balans
Een goed evenement zorgt voor waardevol en live contact met je doelgroep. Een contact dat goed is voor je imago en loyaliteit, waarbij ook resultaten duidelijke taal spreken. Eventasy speelt in op de beleving en emotie van evenementen. Wij proberen deze te versterken door op de juiste manier de zintuigen te prikkelen, met behulp van audiovisuele techniek. Daarbij  staat de techniek altijd in dienst van de opdracht. Door het oproepen van de juiste emotie versterken we de sfeer van evenementen. Geluidstechniek is meer dan een band of spreker verstaanbaar maken. Elke situatie vergt een specifieke toepassing van de geluidsapparatuur en geluidsinstallatie.

Details zijn de factor voor succes!
Zowel bij zakelijke evenementen als bij entertainment houdt Eventasy bij het samenstellen van het systeem rekening met de sfeer, de aard en karakter van de productie. Met het juiste oog voor technische details, maar ook voor verzorging zoals verzorgd uitziend materiaal, luidsprekers geplaatst uit het zicht, een bijpassend lichtplan en technici die zich kleden zoals u dat van ze verwacht. Al deze details zijn medebepalend voor een goede sfeer en krijgen de aandacht die ze verdienen.