Eventasy, gevestigd in Wateringen, is van alle “digitale” markten thuis. Of een evenement nu groot of klein is, binnen of buiten of voor 10 of 50.000 man. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Allereerst voeren we een oriënterend gesprek (doelstelling van het evenement, het beschikbaar budget, uitstraling en regelgeving).
Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en grootte van de festivallocatie, het aantal bezoekers, technische haalbaarheid en alle daarbij komende aspecten.

Daarna gaan we over tot actie.

Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing die het hoogst haalbare resultaat oplevert. Vanzelfsprekend nemen wij u al het werk en zorg uit handen. Voor u geen hoofdpijn, geen stress: dát is onze manier van werken!

U kunt gebruik maken van enkele van onze diensten, maar wij kunnen ook het gehele traject verzorgen. En of het nu gaat om een beginnende festivalorganisatie met weinig praktische ervaring of een ervaren festivalorganisatie – door te letten op de kleinste details maakt Eventasy van uw evenement een groots succes.