Het juiste licht bepaald de sfeer van uw ruimte, presentatie of event. Met het juiste licht creëer je ook aandacht en beleving. Het is de “finishing touch” en de “first impression” wanneer je een ruimte betreedt.

Daarom maakt Eventasy op voorhand een creatief lichtplan, rekening houdend met uw wensen. Het eindresultaat is een volledig uitgewerkt lichtplan dat gegevens bevat over het type en de plaats van de te gebruiken spots, de lichtrichting en de kleur stellingen. Het streven van onze lichttechnici is dan ook om zo veel mogelijk aandacht te hebben voor de omgeving en de situatie die op het podium gecreëerd wordt, zij zijn constant op zoek naar de juiste balans en dit te vertalen in een prachtig schouwspel.

Met de juiste kleuren kun je toveren, creëren, sferen maken en emoties opwekken zonder licht is er geen magie. Het juiste licht bepaald de sfeer van uw ruimte, presentatie of event. Met het juiste licht creëer je ook aandacht en beleving. Het is de “finishing touch” en de “first impression” wanneer je een ruimte betreedt.